Tompa László iparművész saját tervezésű és kivitelezésű lámpái különleges értéket képviselnek, izgalmas alternatívát kínálva a megszokott lámpákkal szemben.

Lámpáinak a témái a virágok, amelyeknek a formáit olyan könnyedséggel alakítja ki, mintha éppen a természetben látnánk őket. Nem csak egy fajta virágot, hanem már szinte egy mezőnyit megformált. 

A tömör cseresznyefából készült függőlámpák esztergált fa elemekből állnak. A lámpa alapja egy hatszögletű és ötszögletű piramis, a virágot geometriai formák alkotják. A szokatlan anyagválasztás miatt lámpái, a funkcionalitásukon túl a lakás ékkövei lehetnek. A bio tárgyak iránt érdeklődők számára hosszútávon is megállják a helyüket és betöltik funkciójukat.

Flower lamps

After finishing my former work "cube illusion" I decided to design hanging lamps. Similarly to the box these lamps consist of wood turned elements. The basic lamp is a hexagonal and pentagonal pyramids that is covered with different no space matching geometric ornaments. The lamp is not transparent, it's lighting locally, downward.

Material: solid cherry wood

Columbine

Lily 

Bell 

Tulip 

Daffodil 

Trumpet 

Horn 

Pусский      Magyar Magyar

Kérjen Ingyenes visszahívást!

Tudja meg, hogy Önnek milyen parkettára van szüksége >>

 A  PADLÓVÁLSZTÁS TITKAI

KÉREM AZ INGYENES MAGAZINOMAT >>

Kérje a
MIRE KELL FIGYELNI KÜLTÉRI BURKOLATUNK KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS A LERAKÁSA SORÁN
c. INGYENES tanulmányunkat, melyben lerántjuk a leplet a kültéri padlók titkairól.
A tanulmány letöltése >>


Ezt írták magazinunkról:

Sok új szemponttal bővültek az ismereteim. Ami a legjobban tetszett, hogy sokoldalúan egyfajta komplex szemlélet jött át az ismertetőkből és nem volt semmi negatív értelmű reklám íze az anyagnak.

Gratulálok: Rácz Judit

---

Mint leendő lakberendező, útmutatást kaptam a megfelelő, jó minőségű parketták kiválasztásához.

Köszönöm: Takácsné Kiss Zsuzsanna

---

Hasznos az Önöktől kapott információ, segít abban, hogy a bizonytalanság átváltozhasson célirányos kereséssé.

Üdvözlettel: Velegi Erzsébet

--- 

Nagyon jónak találtam a viaszolással és olajozással kapcsolatos részeket. A sorozatot is jónak találtam, mivel a gyakorlatban nem foglalkoztat parkettázás, ezért nem hiányoltam belőle semmit, egy kis plusz tudás elegendő volt. Most látom, hogy kültéri is van arra is fel fogok iratkozni.

Maradok tisztelettel:Kocsis István

--- 

Hasznosnak találtam a leveleiket és találtam benne igen jó tanácsokat is.

Köszönöm szépen: Gábor Éva

Az új házunkban padlófűtésünk van és mindenképpen nagyméretű padlót szerettünk volna vásárolni. Több helyen is jártunk és eltérő információt kaptunk arra nézve, hogy csak a többrétegű parkettát vagy a tömör fát is javasolják padlófűtés felé. Így kicsit tartottunk a tömör fától, de végül 15 mm vastag tömörfa tölgy svédpadlót vásároltunk a Trópusifa-Stúdióban. Nem bántuk meg. A meleget tökéletesen átengedi, a gyerekek imádnak hason fekve játszani rajta. Még a konyhát is ezzel burkolatuk, és az egész házban olajos felületkezelést kértünk rá. Nagyon szeretjük, sokkal természetesebb a felülete, könnyen tisztítható.

H-T Aurél

Nagyon hasznos, és érdekes volt a tájékoztatása. Köszönöm. Lakberendezőként sokszor kérnek tőlem tanácsot. Az ön tájékoztatása segített abban, hogy az önök színvonalas termékét ajánlani tudjam.

Varró Ibolya