PURE 

Panel méret: 760 mm x 380 mm 

A PURE természetes fapanel minimalista stílusát a skandináv ökológiai trendek ihlették, amelyek általános szabálya, hogy minden legyen természetes, funkcionális és egyszerű. További nagy előnye a moduláris forma, amely lehetővé teszi a könnyű szerelést.

CUBE 1

Panel méret: 345 mm x 345 mm 

A dekoratív CUBE panel természetes fából készült termék, geometrikus struktúrája tökéletes és egyedi dekorációs eleme lehet bármely minimalista térnek. A fa meleg színének köszönhetően a hagyományos enteriőrökbe is beilleszthető. 

 CUBE 2

Panel méret: 345 mm x 345 mm

PIXEL 

Panel méret: 760 mm x 380 mm 

A PIXEL fali burkolat esszenciája a harmónia és a minimalista design. Tökéletes kombinációja a fának mint klasszikus anyagnak és a modernitásnak. A PIXEL időtlen eleganciát ad a helyiségnek.

QUADRO 

Panel méret: 380 mm x 380 mm

A QUADRO panelek kockái egyaránt illeszkednek a modern és hagyományos designhoz. Az egyszerű installáció és eredeti struktúra lehetővé teszi a helyiség gyors és látványos belsőépítészeti átalakítását. 

QUADRO MINI 

Panel méret: 380 mm x 380 mm 

AXEN 

Panel méret: 780 mm x 190 mm 

Az AXON panel négyszögletes elemei kihangsúlyozzák az egyszerűséget ugyanakkor lágyítják . A természetes fa meleg tónusa megtöri a fa durva szerkezetét.  A szabálytalan háromdimenziós textúra elegáns hatást kelt irodai környezetben, vagy a nappaliban.

Pусский      Magyar Magyar

Kérjen Ingyenes visszahívást!

Tudja meg, hogy Önnek milyen parkettára van szüksége >>

 A  PADLÓVÁLSZTÁS TITKAI

KÉREM AZ INGYENES MAGAZINOMAT >>

Kérje a
MIRE KELL FIGYELNI KÜLTÉRI BURKOLATUNK KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS A LERAKÁSA SORÁN
c. INGYENES tanulmányunkat, melyben lerántjuk a leplet a kültéri padlók titkairól.
A tanulmány letöltése >>


Ezt írták magazinunkról:

Sok új szemponttal bővültek az ismereteim. Ami a legjobban tetszett, hogy sokoldalúan egyfajta komplex szemlélet jött át az ismertetőkből és nem volt semmi negatív értelmű reklám íze az anyagnak.

Gratulálok: Rácz Judit

---

Mint leendő lakberendező, útmutatást kaptam a megfelelő, jó minőségű parketták kiválasztásához.

Köszönöm: Takácsné Kiss Zsuzsanna

---

Hasznos az Önöktől kapott információ, segít abban, hogy a bizonytalanság átváltozhasson célirányos kereséssé.

Üdvözlettel: Velegi Erzsébet

--- 

Nagyon jónak találtam a viaszolással és olajozással kapcsolatos részeket. A sorozatot is jónak találtam, mivel a gyakorlatban nem foglalkoztat parkettázás, ezért nem hiányoltam belőle semmit, egy kis plusz tudás elegendő volt. Most látom, hogy kültéri is van arra is fel fogok iratkozni.

Maradok tisztelettel:Kocsis István

--- 

Hasznosnak találtam a leveleiket és találtam benne igen jó tanácsokat is.

Köszönöm szépen: Gábor Éva

Az új házunkban padlófűtésünk van és mindenképpen nagyméretű padlót szerettünk volna vásárolni. Több helyen is jártunk és eltérő információt kaptunk arra nézve, hogy csak a többrétegű parkettát vagy a tömör fát is javasolják padlófűtés felé. Így kicsit tartottunk a tömör fától, de végül 15 mm vastag tömörfa tölgy svédpadlót vásároltunk a Trópusifa-Stúdióban. Nem bántuk meg. A meleget tökéletesen átengedi, a gyerekek imádnak hason fekve játszani rajta. Még a konyhát is ezzel burkolatuk, és az egész házban olajos felületkezelést kértünk rá. Nagyon szeretjük, sokkal természetesebb a felülete, könnyen tisztítható.

H-T Aurél

Nagyon hasznos, és érdekes volt a tájékoztatása. Köszönöm. Lakberendezőként sokszor kérnek tőlem tanácsot. Az ön tájékoztatása segített abban, hogy az önök színvonalas termékét ajánlani tudjam.

Varró Ibolya