Természetes és trendi famozaik

Mi történik, ha a megunhatatlan mozaikok formavilágát és szerethető tulajdonságait elegyítjük a fa természetes szépségével? Megszületik egy új, különleges és trendi burkolat, a famozaik. Kellemes a tapintása, nagyvonalú a megjelenése. A természetből hozott alapanyaga barátságossá, felületkezelése tartóssá teszi.

 

A famozaik mérete és felépítése:

 

Választható fafajták: doussie, iroko, teak,  tölgy, juhar és a wenge melyekhez az egyedi színű fuga rendelhető.

Juhar famozaik


 

Doussie famozaik

 

A famozaik előkelő helyet kapott a dekoratív kerámia-, üveg- és fémmozaikok mellett. Impozáns és praktikus darabjai a gondosan megtervezett otthonunknak. Fürdőszobai használatra is alkalmas..

Wenge famozaik

 

 

 

Használatával meghitt és bensőséges hangulatot teremtünk a vizes helyiségekben, s nem kell aggódnunk a kicsapódó víz miatt sem. További sajátossága az eddig megjelent mozaikokkal szemben, hogy bármely szoba falát ékesíthetik az apró fakockák, az elegáns falburkolat része lehet a nappalinknak vagy a hálószobánknak is. Tökéletes egyensúly ez a kompromisszumok nélküli lehetőségek és praktikus megoldásokra törekvés között.

 

Iroko famozaik

 

 

Teak mozaik

 

A természetesség érték. A mai megjelenő alapanyagok felhasználási módja területe s funkciói szinte követelik a "zöld utak" követését. Egyre nagyobb az igény a környezettudatos élettér kialakítására, hiszen a közérzetünk egészen más egy ilyen miliőben.A famozaik ötvözi az ökológiai, környezetbarát elemeket a kortárs design-kultúrával, melynek eredménye a dekoratív megjelenés, a srukturált felület - mely utólagos kezelést nem igényel, - s nem utolsó sorban az ideális lerakási mód. 

 

 

 

 

Tölgy mozaik

 

 

 

 

Pусский      Magyar Magyar

Kérjen Ingyenes visszahívást!

Tudja meg, hogy Önnek milyen parkettára van szüksége >>

 A  PADLÓVÁLSZTÁS TITKAI

KÉREM AZ INGYENES MAGAZINOMAT >>

Kérje a
MIRE KELL FIGYELNI KÜLTÉRI BURKOLATUNK KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS A LERAKÁSA SORÁN
c. INGYENES tanulmányunkat, melyben lerántjuk a leplet a kültéri padlók titkairól.
A tanulmány letöltése >>


Ezt írták magazinunkról:

Sok új szemponttal bővültek az ismereteim. Ami a legjobban tetszett, hogy sokoldalúan egyfajta komplex szemlélet jött át az ismertetőkből és nem volt semmi negatív értelmű reklám íze az anyagnak.

Gratulálok: Rácz Judit

---

Mint leendő lakberendező, útmutatást kaptam a megfelelő, jó minőségű parketták kiválasztásához.

Köszönöm: Takácsné Kiss Zsuzsanna

---

Hasznos az Önöktől kapott információ, segít abban, hogy a bizonytalanság átváltozhasson célirányos kereséssé.

Üdvözlettel: Velegi Erzsébet

--- 

Nagyon jónak találtam a viaszolással és olajozással kapcsolatos részeket. A sorozatot is jónak találtam, mivel a gyakorlatban nem foglalkoztat parkettázás, ezért nem hiányoltam belőle semmit, egy kis plusz tudás elegendő volt. Most látom, hogy kültéri is van arra is fel fogok iratkozni.

Maradok tisztelettel:Kocsis István

--- 

Hasznosnak találtam a leveleiket és találtam benne igen jó tanácsokat is.

Köszönöm szépen: Gábor Éva

Az új házunkban padlófűtésünk van és mindenképpen nagyméretű padlót szerettünk volna vásárolni. Több helyen is jártunk és eltérő információt kaptunk arra nézve, hogy csak a többrétegű parkettát vagy a tömör fát is javasolják padlófűtés felé. Így kicsit tartottunk a tömör fától, de végül 15 mm vastag tömörfa tölgy svédpadlót vásároltunk a Trópusifa-Stúdióban. Nem bántuk meg. A meleget tökéletesen átengedi, a gyerekek imádnak hason fekve játszani rajta. Még a konyhát is ezzel burkolatuk, és az egész házban olajos felületkezelést kértünk rá. Nagyon szeretjük, sokkal természetesebb a felülete, könnyen tisztítható.

H-T Aurél

Nagyon hasznos, és érdekes volt a tájékoztatása. Köszönöm. Lakberendezőként sokszor kérnek tőlem tanácsot. Az ön tájékoztatása segített abban, hogy az önök színvonalas termékét ajánlani tudjam.

Varró Ibolya