Dobozok

Lámpákon túl, Tompa László ipaművész gyönyörű dobozokat is készít, amelyek a szépségükön túl, tárolási funkciót is ellátnak.

Cube illúzió

Első látásra önálló, mozgalmas műalkotás, szobor, ami egyben nagy tároló helyet is rejt magában. De ez csak akkor derül ki, ha leemeljük a tetejét.

Méretek: 40x40x40 cm,

anyaga: cseresznyefa

Oldalait tökéletes precizitással kiesztergált elemek borítják. A sok önállóín megmunkált darab azonban tökéletes, harmonikus, méretarányos egységet alkot.


Spirál box

A spirál alakú fadoboz. Ki gondolná, hogy ebből a formából egy teljes fiókot lehet kiforgatni a doboz tetjére? Pedig lehet.

Örök természeti forma, a spiral, 21. századi értelmezése. A tervező ennek is ad egy rejtett, felfedezésre váró használati funkciót. Elsőre egy spirálszerű szerkezetet látunk, de tüzetesebben vizsgálat után kicsi rekeszek kerülnek elő, amelyekbe sok kicsi apróságot rejthetünk el.

Méretek: 22x22x13 cm, anyaga: cseresznyefa

Cube illusion

Lidded box

The box is a simple cube, with a surface covered with no space matching geometric ornaments produced by woodturning. So beside the storage function there is originated a new, unusual, powerful abstract sculpture-looking furniture. At a first glance it?s not visible that the furniture hides a relatively large storage place inside due to the optical illusion of the ornaments.

Material: solid cherry wood

Size: 40 x 40 x 40cm

Spiral box

Drawer case

This is an unusual shaped box, in that we can store small objects. The storage function is provided by one drawer with compartments running along on itself the spiral body. The essence of the box is lies in the playfulness. At the first glance there is no chance that the box would have a drawer, but when we draw it we catch up it?s function, and we must push it back and draw it again and again.

This object make us be concerned, we must take it in hand, rotate it, gaze it and play with it.

This case can be attractive for all age group, as it?s an integration of a toy, a box and statuette.

Size: 22 x 22 x 13 cm

Material: solid cherry wood


Pусский      Magyar Magyar

Kérjen Ingyenes visszahívást!

Tudja meg, hogy Önnek milyen parkettára van szüksége >>

 A  PADLÓVÁLSZTÁS TITKAI

KÉREM AZ INGYENES MAGAZINOMAT >>

Kérje a
MIRE KELL FIGYELNI KÜLTÉRI BURKOLATUNK KIVÁLASZTÁSAKOR ÉS A LERAKÁSA SORÁN
c. INGYENES tanulmányunkat, melyben lerántjuk a leplet a kültéri padlók titkairól.
A tanulmány letöltése >>


Ezt írták magazinunkról:

Sok új szemponttal bővültek az ismereteim. Ami a legjobban tetszett, hogy sokoldalúan egyfajta komplex szemlélet jött át az ismertetőkből és nem volt semmi negatív értelmű reklám íze az anyagnak.

Gratulálok: Rácz Judit

---

Mint leendő lakberendező, útmutatást kaptam a megfelelő, jó minőségű parketták kiválasztásához.

Köszönöm: Takácsné Kiss Zsuzsanna

---

Hasznos az Önöktől kapott információ, segít abban, hogy a bizonytalanság átváltozhasson célirányos kereséssé.

Üdvözlettel: Velegi Erzsébet

--- 

Nagyon jónak találtam a viaszolással és olajozással kapcsolatos részeket. A sorozatot is jónak találtam, mivel a gyakorlatban nem foglalkoztat parkettázás, ezért nem hiányoltam belőle semmit, egy kis plusz tudás elegendő volt. Most látom, hogy kültéri is van arra is fel fogok iratkozni.

Maradok tisztelettel:Kocsis István

--- 

Hasznosnak találtam a leveleiket és találtam benne igen jó tanácsokat is.

Köszönöm szépen: Gábor Éva

Az új házunkban padlófűtésünk van és mindenképpen nagyméretű padlót szerettünk volna vásárolni. Több helyen is jártunk és eltérő információt kaptunk arra nézve, hogy csak a többrétegű parkettát vagy a tömör fát is javasolják padlófűtés felé. Így kicsit tartottunk a tömör fától, de végül 15 mm vastag tömörfa tölgy svédpadlót vásároltunk a Trópusifa-Stúdióban. Nem bántuk meg. A meleget tökéletesen átengedi, a gyerekek imádnak hason fekve játszani rajta. Még a konyhát is ezzel burkolatuk, és az egész házban olajos felületkezelést kértünk rá. Nagyon szeretjük, sokkal természetesebb a felülete, könnyen tisztítható.

H-T Aurél

Nagyon hasznos, és érdekes volt a tájékoztatása. Köszönöm. Lakberendezőként sokszor kérnek tőlem tanácsot. Az ön tájékoztatása segített abban, hogy az önök színvonalas termékét ajánlani tudjam.

Varró Ibolya